Dagelijks verse bloemen en planten inkopen, dat is wat wij doen.

 

Zowel klokinkoop bij de veiling als directe inkoop bij kwekers in binnen- en buitenland. Bijna alles wat in onze webshop staat, kopen wij vers voor je in zodra de bestelling bij ons binnen is.

Vandaag besteld is de volgende dag in huis!

Ook hebben wij wekelijks gangbare producten op voorraad.

 

Ons assortiment is breed

 

Van kamerplanten tot perkgoed, tuinplanten, moestuinplanten, snijbloemen, snijgroen, geverfde bloemen en bloemisten accessoires. We hebben bijna alles in de shop staan! Staat het product dat je zoekt er niet tussen, laat het ons dan weten. De kans is groot dat we het toch voor je kunnen regelen.

 

Klokvoorverkoop.

Dit geeft je de gelegenheid om vooraf klokpartijen tegen vaste prijzen in te kopen, zonder zelf bij de klok aanwezig te hoeven zijn. Terwijl jij je dag op het bedrijf opstart, kopen wij de rest van de producten voor je in. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf via KOA (kopen op afstand) in te kopen. Op deze manier houd je zelf de touwtjes in handen qua inkoop. Wij verzorgen de rest; van de ingangscontrole tot en met de aflevering op je bedrijf.

 

De koffie staat klaar

 

Want ondanks dat we u graag de mogelijkheid bieden om vanuit huis/kantoor te bestellen, vinden we het natuurlijk ook ontzettend gezellig als je gewoon bij ons langs komt. Ook gaan wij regelmatig bij onze klanten langs om te kijken wat we nog beter kunnen doen.

 

Hulp nodig!

 

Wil je online bestellen, maar snapt je nog niet helemaal hoe onze webshop werkt? Geen paniek, bel of mail ons gerust.

We leggen het je graag uit.

 

Met vriendelijke groet,

Team Flora-Ned

 

Bezoekadres

Middelbroekweg 29

2675 KB, Honselersdijk
Nederland

Tel: +31(0)6-14 62 63 21
Email: info@floraned.nl

 

BTW Nummer: NL 8177 90 901 B01
KVK Haaglanden: 27299131