Dagelijks verse planten inkopen. 

Dat is wat wij doen.

 

Zowel klokinkoop bij de veiling als directe inkoop bij kwekers in binnen- en buitenland. Bijna alles wat in onze webshop staat, kopen wij vers voor u in zodra uw bestelling binnen is. Vandaag besteld is de volgende dag in huis! Ook hebben wij wekelijks gangbare producten op voorraad.

 

Ons assortiment is breed

 

Van tuinplanten, tot kamerplanten tot snijbloemen en snijgroen. Staat het product dat u zoekt er niet tussen, laat het ons dan weten. De kans is groot dat we het toch voor u kunnen regelen.

Nieuw is klokvoorverkoop. Dit geeft u de gelegenheid om vooraf klokpartijen tegen vaste prijzen in te kopen, zonder zelf bij de klok aanwezig te hoeven zijn. Terwijl u uw dag op het bedrijf opstart, kopen wij de rest van de producten voor u in. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om zelf via K(open)O(p)A(fstand) in te kopen. Op deze manier houdt u zelf de touwtjes in handen qua inkoop. Wij verzorgen de rest; van ingangscontrole tot en met de aflevering op uw bedrijf.

 

De koffie staat klaar

 

Want ondanks dat we u graag de mogelijkheid bieden om vanuit huis/kantoor te bestellen, vinden we het natuurlijk ook ontzettend gezellig als u gewoon bij ons langs komt. Ook gaan wij regelmatig bij onze klanten langs om te kijken wat we nog beter kunnen doen.

 

Hulp nodig!

 

Wilt u online bestellen, maar snapt u nog niet helemaal hoe onze webshop werkt? Geen paniek, bel of mail ons gerust.

We leggen het u graag uit.

 

Met fleurige groet,

Team Flora-Ned

 

Bezoekadres

Middelbroekweg 29

2675 KB, Honselersdijk
Nederland

Tel: +31(0)6-14 62 63 21
Email: info@floraned.nl

 

Postadres
Postbus 606

2675 ZW, Honselersdijk
Nederland

BTW Nummer: NL 8177 90 901 B01
KVK Haaglanden: 27299131